Aroi Thai
Salade / Soep / Curry / Thais
Menu
Soepen
Tom yam:
Pikante heldere bouillon met kip/garnalen, knoflook, citroengras, limoenblaadjes, champignons, koriander en basilicum. Kan ook vegetarisch.
Tom kha:
Romige cocossoep met kip/garnalen, gember, knoflook, citroengras, champignons, koriander. Kan ook vegetarisch.
Noedelsoep:
Lichtpittige bouillon met kip/garnalen, noedels, knoflook, bosui, witte kool, taugé en koriander. Kan ook vegetarisch.
Tom cheud phak raum:
Heldere groentesoep met gehakt van kip, varken of garnalen. Kan ook vegetarisch
Salades
Som Tam:
Lichtpittige groene papajasalade met tomaat, pinda’s sperziebonen, pepers, limoen en een zoetzure dressing.
Zoetzure salade:
Komkommer, wortel, rode ui en chilipeper in een zoetzuredressing.
Yam soo oo:
Salade van rauwkost met kokos, gebakken uien, grapefruit, pinda’s, chili en mint.
Biefstuksalade:
Salade met gemarineerde biefreepjes, wortel, veldsla, komkommer, chili sesamzaadjes, koriander en sojadressing.
Mangosalade:
Lichtpittige salade met stukjes mango, kip of garnalen, paprika, taugé, lenteui, koriander, honing, citroensap en een rode peperdressing.
Wam yum sem:
Lichtpittige salade met dunne noedels, stukjes kip of garnaal, komkommer, tomaat, mint, koriander, limoen en een rode chilidressing.
Laab kai:
Salade met gekruid kippengehakt met rijstpoeder, limoensap, vissaus en verse kruiden.
Curry’s met kip, varkensvlees of garnalen
Massaman curry:
Gele kruidige curry met stukjes aardappel, cocosmelk en verse groentes.
Kaeng khiao wan:
Groene kruidige curry met cocosmelk en verse groentes.
Keang Ped:
Rode kruidige curry met cocosmelk en verse groentes.
Paneang:
Rode curry met pindasaus, cocosmelk en verse groentes.
Pad Thai:
Rijstnoedels, roergebakken met ei, tofu, kip of garnalen, lenteui, taugé, verse kruiden en pinda’s
Phad med manuang:
Roergebakken kip, ui, paprika, verse kruiden, chili en cashenoten. Geserveerd met witte rijst.
Pad priauw wan:
Roergebakken kip of garnalen in een zoetzure saus met verse groentes en ananas. Geserveerd met witte rijst.
Fried rice (Khao pad):
Gebakken rijst met kip of garnalen, ui, knoflook, tomaat, erwten, ei en verse kruiden.
Saté thai style:
Gemarineerde kipsaté met pindasaus, atjar, gebakken uitjes en witte rijst.
Pad krapow:
Roergebakken kippen of varkensgehakt met chilipeper, basilicum, knoflook, oestersaus en verse kruiden. Geserveerd met witte rijst.
Plaa phad king:
Visfilet met gember, uien, chilipeper, lenteui, selderij en knoflook. Geserveerd met witte rijst.
Plaa prio whaan:
Visfilet in zoetzure saus met stukjes ananas, komkomme\ uien, chilipeper, paprika en knoflook.
Koeng Pad phak:
Gebakken garnalen met verse groenten, knoflook en oestersaus.
Pad Phed Nhomaai:
Roergebakken kipfilet of garnalen met een rode chilisaus, bambooscheuten, limoenblad en basilicum.
Tom yam:
Pikante heldere bouillon met kip/garnalen, knoflook, citroengras, limoenblaadjes, champignons, koriander en basilicum. Kan ook vegetarisch.
Tom kha:
Romige cocossoep met kip/garnalen, gember, knoflook, citroengras, champignons, koriander. Kan ook vegetarisch.
Noedelsoep:
Lichtpittige bouillon met kip/garnalen, noedels, knoflook, bosui, witte kool, taugé en koriander. Kan ook vegetarisch.
Tom cheud phak raum:
Heldere groentesoep met gehakt van kip, varken of garnalen. Kan ook vegetarisch
Salades
Som Tam:
Lichtpittige groene papajasalade met tomaat, pinda’s sperziebonen, pepers, limoen en een zoetzure dressing.
Zoetzure salade:
Komkommer, wortel, rode ui en chilipeper in een zoetzuredressing.
Yam soo oo:
Salade van rauwkost met kokos, gebakken uien, grapefruit, pinda’s, chili en mint.
Biefstuksalade:
Salade met gemarineerde biefreepjes, wortel, veldsla, komkommer, chili sesamzaadjes, koriander en sojadressing.
Mangosalade:
Lichtpittige salade met stukjes mango, kip of garnalen, paprika, taugé, lenteui, koriander, honing, citroensap en een rode peperdressing.
Wam yum sem:
Lichtpittige salade met dunne noedels, stukjes kip of garnaal, komkommer, tomaat, mint, koriander, limoen en een rode chilidressing.
Laab kai:
Salade met gekruid kippengehakt met rijstpoeder, limoensap, vissaus en verse kruiden.
Curry’s met kip, varkensvlees of garnalen
Massaman curry:
Gele kruidige curry met stukjes aardappel, cocosmelk en verse groentes.
Kaeng khiao wan:
Groene kruidige curry met cocosmelk en verse groentes.
Keang Ped:
Rode kruidige curry met cocosmelk en verse groentes.
Paneang:
Rode curry met pindasaus, cocosmelk en verse groentes.
Pad Thai:
Rijstnoedels, roergebakken met ei, tofu, kip of garnalen, lenteui, taugé, verse kruiden en pinda’s
Phad med manuang:
Roergebakken kip, ui, paprika, verse kruiden, chili en cashenoten. Geserveerd met witte rijst.
Pad priauw wan:
Roergebakken kip of garnalen in een zoetzure saus met verse groentes en ananas. Geserveerd met witte rijst.
Fried rice (Khao pad):
Gebakken rijst met kip of garnalen, ui, knoflook, tomaat, erwten, ei en verse kruiden.
Saté thai style:
Gemarineerde kipsaté met pindasaus, atjar, gebakken uitjes en witte rijst.
Pad krapow:
Roergebakken kippen of varkensgehakt met chilipeper, basilicum, knoflook, oestersaus en verse kruiden. Geserveerd met witte rijst.
Plaa phad king:
Visfilet met gember, uien, chilipeper, lenteui, selderij en knoflook. Geserveerd met witte rijst.
Plaa prio whaan:
Visfilet in zoetzure saus met stukjes ananas, komkomme\ uien, chilipeper, paprika en knoflook.
Koeng Pad phak:
Gebakken garnalen met verse groenten, knoflook en oestersaus.
Pad Phed Nhomaai:
Roergebakken kipfilet of garnalen met een rode chilisaus, bambooscheuten, limoenblad en basilicum.
Schrijf een review
Login om een review te schrijven
Festivals
Er zijn nog geen toekomstige festivals bekend.